2014 májusi atlétika eredmények

Tavasz-atlétika-sikerek!

A 2013/14-es tanévben megrendezett atlétika versenyeken iskolánk tanulói szép sikereket értek el a körzeti, megyei és országos versenyeken.

Immár tizedik éve rendezzük meg a körzeti atlétika versenyt Lábatlanon. A z április 16-ai versenyünket sajnos a jéggel jövő eső, felhőszakadás elmosta, ezért a következő pénteken reménykedtünk a szép időben. A Nyergesújfalu-i, Bajna-i, Tát-i és Lábatlan-i csapatok versenyeiben minden korcsoportban iskolánk tanulói kíválóan szerepeltek.

A megyei döntőkön minden korcsoportban és nemben iskolánk csapatai képviselhették a körzetet. Lássuk az eredményeket és a csapattagokat!

2014.május 5.

II. kcs. Lány csapat harmadik helyezést ért el, a csapat tagjai: Cziván Zsófia, Pathó Laura, Pozsgai Dorina, Staudinger Zsanett, Tóth Vanessza és Török Emília voltak.

II. kcs. Fiú csapatunk a középmezőnyben végzett. Ambrózy Kornél, Bognár Álmos, Csizmadi Tamás, Ladányi Gábor és Magyar Norbert képviselték iskolánkat

2014.május 6.

Két versenyzővel vettünk részt a III.korcsoportos megyei egyéni döntőn. Ambrus Judit 600m-es síkfutásban II.helyezést ért el, nem sokkal maradt le az országos döntő meghívási szintjétől. Schrenk Máté 60m-es síkfutásban és távolugrásban indult. Mindkét versenyszámban kíválóan szerepelt és meghívást nyert az országos döntőre. Távolugrásban 508cm-t ugrott és bronzérmes, 60 m-en pedig 7,96 másodperces remek idővel lett harmadik helyezett.

2014.május 7.

A III.korcsoportos csapatversenyekre két csapattal érkeztünk, és ezen a napon sem tértünk haza érem nélkül. Az Ambrus Judit, Ficsor Fanni, Tvarosek Abigél, Hédai Míra, Szanda Alexa, Kovács Kíra és Hriagyel Szonja alkotta csapat a II.helyen végzett.

A fiúk a VI.helyet szerezték meg, összetett egyéniben Schrenk Máté a III. helyen végzett. A csapat tagjai: Bognár Bendegúz, Cziván Balázs, Huszák Milán, Schrenk Máté és Tenki Roland voltak.

2014.május 8.

Ismét lány és fiú csapatokkal képviseltük körzetünket, ahol a lányok a VII. és a fiúk a VIII.helyen végeztek. Csapattagok voltak: Bartos Boglárka, Bencsik Daniella, Emmer Bianka, Rézműves Dzsenifer, Teller Boglárka és Tóth Anna, valamint Deme Tamás, Éberle Kolos, Micsinai Benjamin, Rozmán Gábor, Tenki Richárd és Zentai Henrik.

Az atlétika diákolimpia III. korcsoportos egyéni pályabajnokság országos döntőjére 2014.május 27-én került sor Budapesten a Puskás Ferenc Stadionban.

Meghívási szint teljesítésével Schrenk Máté 60m-es síkfutásban és távolugrásban képviselte iskolánkat. Az időelőfutamokban Máté futamában a IV. lett, eredménye alapján nem került a döntőbe. Távolugrásban a 28. helyen végzett.

Gratulálok a versenyeken elért eredményekhez diákjainknak és felkészítő tanáraiknak.

Schrenk Péter

Igazgató

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük